Gianduia 32% nugátová čokoláda
Související produkty
Detailní popis produktu
Gianduia 32% nugátová čokoláda
Tato italská nugátová čokoláda má vyváženou a jedinečnou chuť. Lískovými oříšky na svém složení opravdu nešetřila. Je vhodná pro pečení a na přípravu dezertů. Snadno se rozpouští a má hladkou krémovou konzistenci, proto se skvěle hodí také na přípravu polev, krémů a ganache. Pokud hledáte TOP čokoládu, Gianduia bude skvělou volbou.
Disky o průměru přibližně 2 cm balíme do znovuuzavíratelného doypack obalu se zipem.
Jak se vyrábí nugátová čokoláda
Nugátová čokoláda je oblíbeným lahůdkou, která se vyrábí z několika základních ingrediencí, jako jsou cukr, kakao, máslo, ořechy, někdy i mléko (Gianduia mléko neobsahuje). Ořechy se nejčastěji používají lískové nebo mandle. Cukr a kakao se smíchají v hrnci a zahřívají za stálého míchání. Tento proces pomáhá roztavit cukr a vytvořit hladkou pastu. Jakmile je směs cukru a kakaa hladká, přidá se máslo, někdy i mléko. Tyto ingredience se postupně přidávají a míchají, dokud nedosáhnou homogenní konzistence. Poté se přidají nasekané ořechy či ořechová pasta. Celá směs se vaří za stálého míchání, dokud nedosáhne správné konzistence. Tato fáze je důležitá, aby se získala správná textura a chuť nugátového jádra. Hotová nugátová směs se pak naplní do forem nebo formovacích nádob a nechá se zchladit a ztuhnout.
Složení
Cukr, lískooříšková pasta (lískové ořechy) 24 %, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma; obsah kakaové sušiny nejméně 32 %.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.
Skladování
Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření obal vždy dobře uzavřete.
Země původu: Itálie
Prodejce: MLSNI zdravě s.r.o.
Výživové údajena 100 g výrobku
Energetická hodnota | 2498 kJ / 600 kcal |
Tuky | 42,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16,4 g |
Sacharidy | 47,8 g |
z toho cukry | 44,1 g |
Bílkoviny | 5,6 g |
Vláknina | 4 g |
Sůl | 0 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda a kakao |
---|---|
bez lepku: | bez lepku |
vegan: | vegan |
bez palmového oleje: | bez palmového oleje |
Země původu: | Itálie |
Druh čokolády: | nugátové |
Obsah kakaové hmoty: | 32 % |
Bez palmového oleje: | ANO |
Vegan: | ANO |
Bez lepku: | ANO |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.