Při nákupu nad 999 korun máte DOPRAVU ZDARMA 🚚🎁 Platí pro výdejní místa Zásilkovny a PPL.

Gianduia 32% nugátová čokoláda

Tip Vegan Super cena!
129 Kč 269 Kč 538 Kč od 129 Kč 64,50 Kč / 100 g 53,80 Kč / 100 g 53,80 Kč / 100 g
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Excelentní nugátová čokoláda dle tradiční italské receptury, charakterizovaná vysokým podílem lískových oříšků a kakaové pasty. Vyvážená a jedinečná chuť. Navíc je vegan.

  • Výrazná nugátová chuť
  • Vysoký podíl lískových oříšků (24 %)
  • Můžete ji jen tak mlsat, nebo s ní připravit výborné buchty a dezerty
  • Neobsahuje mléko
  • Vyrobena v Itálii

Detailní informace

Poctivá domácí řemeslná výroba
Poctivá domácí řemeslná výroba
Ve složení neděláme žádné ústupky. Různé švindly, které mají jen snižovat výrobní náklady, jsou nám cizí.
Jen samé zdravé a kvalitní přírodní suroviny
Jen samé zdravé a kvalitní přírodní suroviny
Pracujeme jen s těmi nejkvalitnějšími surovinami, které mají nejen pozitivní vliv na zdraví, ale také skvělou a plnou chuť.
Bez zbytečné chemie, palmového tuku a přidaných cukrů
Bez zbytečné chemie, palmového tuku a přidaných cukrů
Žádná zbytečná éčka, zvýrazňovače chuti a palmový olej. Namísto rafinovaného cukru sladíme domácím medem, javorovým sirupem a datlovým práškem.
Spousta různých příchutí, varianty pro diabetiky, celiaky i vegany
Spousta různých příchutí, varianty pro diabetiky, celiaky i vegany
Každý si vybere. Naše produkty si vychutnáte i v případě, že máte nějakou potravinovou intoleranci, nebo jste se prostě jen rozhodli jít svou cestou.

Detailní popis produktu

Gianduia 32% nugátová čokoláda

Tato italská nugátová čokoláda má vyváženou a jedinečnou chuť. Lískovými oříšky na svém složení opravdu nešetřila. Je vhodná pro pečení a na přípravu dezertů. Snadno se rozpouští a má hladkou krémovou konzistenci, proto se skvěle hodí také na přípravu polev, krémů a ganache. Pokud hledáte TOP čokoládu, Gianduia bude skvělou volbou.

Disky o průměru přibližně 2 cm balíme do znovuuzavíratelného doypack obalu se zipem.

Jak se vyrábí nugátová čokoláda

Nugátová čokoláda je oblíbeným lahůdkou, která se vyrábí z několika základních ingrediencí, jako jsou cukr, kakao, máslo, ořechy, někdy i mléko (Gianduia mléko neobsahuje). Ořechy se nejčastěji používají lískové nebo mandle. Cukr a kakao se smíchají v hrnci a zahřívají za stálého míchání. Tento proces pomáhá roztavit cukr a vytvořit hladkou pastu. Jakmile je směs cukru a kakaa hladká, přidá se máslo, někdy i mléko. Tyto ingredience se postupně přidávají a míchají, dokud nedosáhnou homogenní konzistence. Poté se přidají nasekané ořechy či ořechová pasta. Celá směs se vaří za stálého míchání, dokud nedosáhne správné konzistence. Tato fáze je důležitá, aby se získala správná textura a chuť nugátového jádra. Hotová nugátová směs se pak naplní do forem nebo formovacích nádob a nechá se zchladit a ztuhnout.

Složení

Cukr, lískooříšková pasta (lískové ořechy) 24 %, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma; obsah kakaové sušiny nejméně 32 %.

Alergeny jsou zvýrazněny tučně. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.

Skladování

Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření obal vždy dobře uzavřete.

Země původu: Itálie
Prodejce: MLSNI zdravě s.r.o.

Výživové údajena 100 g výrobku

Energetická hodnota 2498 kJ / 600 kcal
Tuky 42,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 47,8 g
    z toho cukry 44,1 g
Bílkoviny 5,6 g
Vláknina 4 g
Sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda a kakao
bez lepku: bez lepku
vegan: vegan
bez palmového oleje: bez palmového oleje
Země původu: Itálie
Druh čokolády: nugátové
Obsah kakaové hmoty: 32 %
Bez palmového oleje: ANO
Vegan: ANO
Bez lepku: ANO
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
D Avatar autora | 29.8.2024
Jemná mléčná čokoláda, příjemná chuť pražených lískových oříšků. Myslím, že ne jenom do moučníků a dezertů, ale také na mlsání rovnou do pusy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: