Při nákupu nad 1390 Kč (56 EUR) máte DOPRAVU ZDARMA 🚚🎁 Platí pro výdejní místa Zásilkovny a PPL. Nakupovat

Gianduia 32% nugátová čokoláda

Kód: 6.2766/DOY 6.2773/DOY 6.2780/DOY Zvolte variantu
TIP Vegan
129 Kč 269 Kč 538 Kč od 129 Kč 64,50 Kč / 100 g 53,80 Kč / 100 g 53,80 Kč / 100 g
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
16.4.2025 16.4.2025 16.4.2025 Zvolte variantu

Excelentní nugátová čokoláda dle tradiční italské receptury, charakterizovaná vysokým podílem lískových oříšků a kakaové pasty. Vyvážená a jedinečná chuť. Navíc je vegan.

  • Výrazná nugátová chuť, nejkvalitnější italská čokoláda  🇮🇹
  • Vysoký podíl lískových oříšků (24 %)
  • Můžete ji jen tak mlsat, nebo s ní připravit výborné buchty a dezerty
  • Bez lepku, bez laktózy, bez palmového oleje

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma při objednávce od 1390 Kč (56 €). Rychlé doručení na výdejní místa i na adresu domů v ČR i na Slovensku.
Samé zdravé dobroty
Samé zdravé dobroty
Produkty na MLSNI jsou bez palmového oleje, nesmyslných umělých přísad ve složení a zbytečného přidaného cukru.
Prémiová kvalita
Prémiová kvalita
U nás nakoupíte jen prémiové a zdravé 
produkty vlastní výroby a od prověřených výrobců.
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
Vyberte si dáreček zdarma ke své objednávce od 790 Kč (32 €). Ochutnejte třeba něco nového.
Trvale nízké ceny
Trvale nízké ceny
Držíme dlouhodobě nízké ceny, a to dokonce u prémiových surovin a produktů.

Detailní popis produktu

Gianduia 32% nugátová čokoláda

Bez lepku Bez palmového oleje Bez laktózy Vegan

Tato italská nugátová čokoláda má vyváženou a jedinečnou chuť. Lískovými oříšky na svém složení opravdu nešetřila. Je vhodná pro pečení a na přípravu dezertů. Snadno se rozpouští a má hladkou krémovou konzistenci, proto se skvěle hodí také na přípravu polev, krémů a ganache. Pokud hledáte TOP čokoládu, Gianduia bude skvělou volbou.

Disky o průměru přibližně 2 cm balíme do znovuuzavíratelného doypack obalu se zipem.

Jak se vyrábí nugátová čokoláda?

Nugátová čokoláda je oblíbenou lahůdkou, která se vyrábí z několika základních ingrediencí, jako jsou cukr, kakao, máslo, ořechy, někdy i mléko (Gianduia však mléko neobsahuje). Ořechy se nejčastěji používají lískové nebo mandle. Cukr a kakao se smíchají v hrnci a zahřívají za stálého míchání. Tento proces pomáhá roztavit cukr a vytvořit hladkou pastu. Jakmile je směs cukru a kakaa hladká, přidá se máslo, někdy i mléko. Tyto ingredience se postupně přidávají a míchají, dokud nedosáhnou homogenní konzistence. Poté se přidají nasekané ořechy či ořechová pasta. Celá směs se vaří za stálého míchání, dokud nedosáhne správné konzistence. Tato fáze je důležitá, aby se získala správná textura a chuť nugátového jádra. Hotová nugátová směs se pak naplní do forem nebo formovacích nádob a nechá se zchladit a ztuhnout.

Složení

Cukr, lískooříšková pasta (lískové ořechy) 24 %, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma; obsah kakaové sušiny nejméně 32 %.

Alergeny jsou zvýrazněny tučně. Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2498 kJ / 600 kcal
Tuky 42,1 g
    z toho nasycené mastné kyseliny 16,4 g
Sacharidy 47,8 g
    z toho cukry 44,1 g
Bílkoviny 5,6 g
Vláknina 4 g
Sůl 0 g

Skladování

Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření obal vždy dobře uzavřete.

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílá a nugátová čokoláda
Bez lepku: Bez lepku
Bez laktózy: Bez laktózy
Vegan: Vegan
Bez palmového oleje: Bez palmového oleje
Země původu: Itálie
Druh čokolády: nugátová
Obsah kakaové hmoty: 32 %
Bez palmového oleje: ANO
Vegan: ANO
Bez lepku: ANO
Bez laktózy: ANO
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
D Avatar autora | 29.8.2024
Jemná mléčná čokoláda, příjemná chuť pražených lískových oříšků. Myslím, že ne jenom do moučníků a dezertů, ale také na mlsání rovnou do pusy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola